Astra Giurgiu

Trei dintr-o lovitura. Astra si-a prezentat primele transferuri

Sursă foto: afcastragiurgiu.ro

Astra Giurgiu se intareste ni perspectiva dublei cu Genk din saisprezecimile Europa League si calificarea in playoff-ul Ligii 1.

Înainte plecarii in cantonamentul din Cipru, care va demara vineri, 13 ianuarie, clubul din Giurgiu a oficializat primele transferuri din această iarnă.

Astfel, jucătorii Claudiu Belu Iordache, Robert Boboc si Sergiu Bus au semnat cu Astra şi vor face parte din efectivul deplasat de Marius Şumudică în turneul de la Limassol.

Claudiu Belu, 23 ani, joaca pe postul de fundas dreapta si a semnat cu Astra pentru urmatoarele doua sezoane si jumatate.

Format la scoala lui Dani Coman, presedintele Astrei, mijlocasul Roberto Boboc a fost adus la Astra pentru ca se incadreaza perfect in regula jucatorului sub 21 ani. Acesta a evoluat pentu CS Mioveni in prima parte a sezonului.

Bus, repatriat din Anglia

Atacantul Sergiu Buș este al treilea transfer oficial al Astrei, acesta semnând în această seară un angajament valabil pentru un an și jumătate cu detinatoarea titlului din Liga 1.

Atacantul de 24 de ani, trecut pe la CFR Cluj, Corona, TSKA Sofia si Salernitana a sosit liber de contract după rezilierea angajamentului său cu echipa engleză Sheffield Wednesday.

 



Trei dintr-o lovitura. Astra si-a prezentat primele transferuri