Astra Giurgiu

Sumudica promite un fotbal ofensiv in returul cu Alkmaar

Pentru Marius Sumudica si Astra Giurgiu returul de joi seara cu AZ Alkmaar reprezinta batalia care inchide practic razboiul verii.

O calificare in grupele Europa League pentru al doilea an consecutiv ar reprezenta pentru Astra gura de oxigen necesara pentru a respira fara aparate pana la finalul sezonului.

Sumudica i-a citit pe olandezi si, dupa cele trei goluri marcate de giurgiuveni intr-o repriza pe teren propriu, spune despre acestia ca "sunt putin naivi".

In acelasi timp insa, antrenorul celor de la Astra se teme de foamea de performanta a batavilor si se asteapta ca acestia sa puna o mare presiune in meciul de joi seara.

Pe langa dificultatea unui meci disputat in deplasare, Sumudica are si alte batai de cap, absenta lui Boldrin din primul 11 fiind de departe cea mai importanta.

"Din pacate are sanse mici sa joace. Are un hematom destul de mare, este tumefiat, umflat", a spus Sumudica la plecarea spre Olanda.

Sumudica este pregatit si pentru o eliminare din Europa: "Nu e nicio tragedie daca nu ne calificam. Iesim cu fruntea sus pentru ca nu am pierdut niciun meci pana acum".

Ofensiv cum il stim, Sumudica promite ca va merge pe cartea atacului si in returul cu Alkmaar.

"Nu ma voi inchide la Alkmaar si voi juca sa marchez", este promisiunea antrenorului Astrei Giurgiu, liderul la zi in Liga 1.

Meciul Alkmaar-Astra este live text pe onlinesport.ro joi seara de la ora 21:00.



Sumudica promite un fotbal ofensiv in returul cu Alkmaar