Astra Giurgiu

Sumudica intre Astra si Gaziantep. Turcii nu sunt de acord sa-i plateasca clauza

Marius Sumudica nu stie de la o zi la alta daca va mai ramane la Astra Giurgiu fiind tentat sa dea curs unei oferte din Turcia, insa tehnicianul spune ca sunt sanse sa ramana pana in vara.

"Depinde daca mai raman sau nu, sunt discutii. S-ar putea sa reziliem in scurt timp. Eu imi doresc sa plec, sunt niste discutii avansate. Clubul doreste ca eu sa platesc o compensatie de 150.000 de euro. Nu e usor, fiindca turcii pentru a-l pune pe Sumudica antrenor au platit 300.000 de euro pentru a-l da afara pe antrenor. Sunt doar trei antrenori straini in campionatul lor, ei sunt mai nationalisti. Mi-au acceptat tot ce le-am cerut, tot staff-ul, inclusiv doctorii. Pe ei ii deranjeaza foarte mult lucrul acesta, nu ca n-ar avea bani, ci nu intelegeau cum dupa un parcurs extraordinar ne impotmolim. In vara, cand am initiat discutiile cu ei, aveam de primit de la Astra undeva la 400.000 de euro. Acum nu pot sa-i dau din buzunar pentru ca e un an de munca", a declarat Sumudica, vineri dimineata, la postul sport.ro

L-au vrut inca din vara

Sumudica a mai dezvaluit ca turcii de la Gaziantep au venit dupa el in cantonamentul din Slovenia cu avion privat si ca l-au vrut inca de atunci.

"I-am refuzat o data, de doua ori si cred ca e momentul ca eu sa fac un alt pas. Am ajuns la capatul puterilor si am realizat foarte multe cu aceasta echipa. O echipa romaneasca are dificultati in a duce lupte pe patru fronturi si cred ca ne va fi foarte greu sa prindem playoff-ul", a spus Sumudica la postul sport.ro

50% sanse sa ramana la Astra

"Sunt 50% sanse sa raman, pentru ca pe turci i-a deranjat aceasta clauza, bani la care eu nu vreau sa renunt pentru ca am muncit pentru ei. Daca nu voi gasi o solutie, asta este, mai am contract pana la vara", a mai declarat Sumudica.

Niculae nu l-a sunat dupa calificare

Sumudica a mai spus ca nu a vorbit cu patronul Ioan Niculae dupa meciul cu AS Roma si obtinerea calificarii in primavara europeana: "Nu, nu m-a sunat".



Sumudica intre Astra si Gaziantep. Turcii nu sunt de acord sa-i plateasca clauza