Astra Giurgiu

Sumudica: “E greu sa ne calificam. Arbitrul si-a recunoscut greseala”

Sursă foto: captura TV Sport.ro

Marius Sumudica a spus dupa meciul tur cu Genk, meci incheiat in cele din urma la egalitate scor 2-2, ca la pauza centralul norvegian Moen a recunoscut greseala de a nu fi acordat penalty pentru Astra in debutul partidei.

“Penalty clar si una e sa pleci cu 1-0. E mereu greu sa revii dupa ce esti condus. Am intalnit o echipa agresiva, au fost primii la minge. E greu sa ne calificam, va fi dificil sa batem acolo. E o echipa buna, de calitate, dar meciul cu Viitorul ne va ajuta sa revenim in ritm”, a spus Sumudica dupa meci la postul sport.ro

“Imi felicit echipa pentru ca am revenit de doua ori si demonstram ca suntem una dintre echipele bune din Romania si ca n-am ajuns intamplator aici. In Romania arbitrul ar fi luat cinci etape pentru neacordarea penalty-ului la Budescu. I-am zis si norvegianului sa ne respecte ca si noi muncim. Mi-a spus dupa prima repriza ca a gresit”, a adaugat tehnicianul Astrei Giurgiu.

Explica schimbarea lui Bus

“Cu Bus nu s-a intamplat nimic, a fost o schimbare tactica. N-am fost nici multumit de felul cum a intrat. Trebuie sa inteleaga ca trebuie sa dea mai mult cand va mai intrat. Am fost inspirat cand am schimbat sistemul la pauza prin urcarea lui Sapunaru si ne-am creat ocaziile”, a mai spus Sumudica.

Astra – Genk s-a incheiat 2-2 dupa ce formatia belgiana a condus de doua ori. Returul este programat peste o saptamana.



Sumudica: “E greu sa ne calificam. Arbitrul si-a recunoscut greseala”