Astra Giurgiu

Sanmartean la Astra a picat: “Nu era un numar 10”

Varianta cu Lucian Sanmartean la Astra Giurgiu nu mai este de actualitate, dupa ce discutiile dintre cele doua parti au esuat.

“Transferul lui Sanmartean nu s-a realizat. Nu a fost o solutie pentru mine, pentru ca nu este un numar zece. Nu este un jucator care poate juca in spatele varfului si mai cred ca el fuge de contacte”, a spus Sumudica la Digi Sport despre fostul jucator de la Pandurii.

Antrenorul Astrei a mai spus ca poarta discutii cu mai multi jucatori din strainatate, dar ca sunt sanse reduse ca acestia sa fie convinsi sa joace in Romania.

“Daca reusim sa aducem macar unul dintre ei, atunci putem scoate Genk, se joaca. Si putem sa intram si in playoff. Sunt jucatori foarte buni. Unul joaca pentru una dintre primele trei din Turcia si ar veni la noi sub forma de imprumut, noi urmand sa-i suportam o parte din salariu. Si mai este un brazilian foarte bun din Serie A”, a adaugat Sumudica.

Astra l-a pierdut in aceasta iarna pe Denis Alibec, plecat la Steaua, iar situatia lui Constantin Budescu ramane in continuare incerta, acesta penduland intre Steaua, Steaua Rosie Belgrad, Karabukspor si chinezii de la Dalian Yifang.



Sanmartean la Astra a picat: “Nu era un numar 10”