Astra Giurgiu

Primele reactii din tabara Astrei dupa calificarea cu Domzale

Astra Giurgiu are doua victorii din doua posibile in Europa League si formatia debutanta in cupele europene se pregateste de dubla de foc cu Omonia Nicosia. Vedeti mai jos ce au declarat Alexandru Matel, Silviu Lung si antrenorul Daniel Isaila.

Alexandru Matel

"Ne bucuram ca am reusit de aceasta victorie mai ales ca este prima noastra participare in cupele europene. Este o competitie foarte diferita decat cea din campionat, trebuie sa fii mult mai concentrat, este alt nivel. Omonia este o echipa foarte buna, dar ne jucam sansa".

Silviu Lung

"Te simti foarte bine sa joci in cupele europene, te simti cu adevarat fotbalist. Vom studia Omonia in aceasta saptamana si vom incerca sa le contracaram jocul. Calificarea se joaca in dubla mansa".

Daniel Isaila (antrenor Astra)

"Inceput de joc a dovedit ca in fotbal se mai pot intampla surprize. Am intrat cu teama si nu pot sa-mi explic. Am dominat apoi jocul, ne-am creat ocazii. Timpul este scurt si urmeaza o dubla foarte dificila cu Omonia. Este clar ca trebuie sa crestem la agresivitate, la ritmul de joc, pentru ca in multe momente am permis adversarilor sa se grupeze cand aveam superioritate".

Dinu Gheorghe (presedinte Astra)

"Nu am jucat foarte bine, dar important este ca ne-am calificat. Toti jucatorii au iesit sanatosi. Asteptam sa ne pregatim si sa facem o figura frumoasa cu Omonia. Sunt sanse egale de calificare".



Primele reactii din tabara Astrei dupa calificarea cu Domzale