Astra Giurgiu

Greii Astrei raman cu picioarele pe pamant

Sursă foto: captura telekom sport

Astra Giurgiu a urcat pe primul loc in Liga 1 dupa etapa a 20-a si victoria cu Universitatea Craiova, dar jucatorii Denis Alibec si Gabriel Tamas raman moderati in declaratii.

“Nu trebuie sa ne-o luam in cap. Am facut un meci foarte bun, ne bucuram ca am castigat si ca am ajuns pe primul loc. Urmeaza meciul de la Cluj si acolo vom vedea cine ramane pe primul loc la finalul anului.

“Ne dam viata pe teren si cred ca asta e cel mai important. Fiecare vrea sa se duca la mai bine. Acum nu-l mai las pe Budescu la FCSB. Sa vedem daca voi fi acolo cu Islanda. Nu fac eu convocarile, fotbalul romanesc e foarte imprevizibil. Andone seamana cu Guardiola, e tanar, are si putina chelie, iar noi vom face tot posibilul sa ajunga un antrenor mare.

“Nu suntem favoriti, doar avem un parcurs foarte bun. Jucam si din elan, speram sa o tinem tot asa si sa stam tot mai mult acolo sus”, a declarat Alibec dupa meciul de duminica seara.

Tamas

“Mai este pana la sfarsit. Suntem pe primul loc, dar vom vedea lunea viitoare care pe care. Acum nu mai latra altii ce ziceau despre Astra, ca veteranii. Noi muncim, la sfarsit tragem linie si vedem care sunt mai buni. Noi intram in teren sa jucam.

“E meritul tuturor de la staff la presedinte, patron si jucatori. Pana in martie nu putem discuta de nicio echipa nationala. Mai e foarte mult”, a spus si Gabi Tamas.

Denis Alibec a marcat unicul gol al victoriei cu Universitatea Craiova.



Greii Astrei raman cu picioarele pe pamant