Astra Giurgiu

Cutremur la Astra Giurgiu: Dinu Gheorghe a plecat de la echipa

Relatia tot mai incordata din ultimul timp dintre patronul Ioan Niculae si presedintele Dinu Gheorghe nu a ramas fara urmari si ultimul a ales sa-si dea demisia.

“Am vorbit cu Ioan Niculae si am incheiat conturile cu Astra. Este dorinta mea si sper sa fie cea mai buna decizie. N-a fost usor dupa ce am reusit performante extraordinare cu acest grup”, a spus Dinu Gheorghe la Digi Sport.

Acesta a dezvaluit ca a avut prima intentie de a parasi pe Astra inca din vara, mai precis dupa castigarea Supercupei Romaniei.

"Am vrut si asta-vara sa plec de la echipa, dupa ce am castigat Supercupa, dar atunci am renuntat si am zis sa mai stau. Vreau sa va spun ca Astra ramane echipa mea de suflet", a adaugat Gheorghe.

Dinu Gheorghe a mai spus ca momentan nu are nicio oferta si ca ii va fi foarte greu sa mai lucreze la un alt club din Liga 1.

Relatia dintre Niculae si Gheorghe s-a tensionat dupa infrangerile din Europa League si transferurile realizata in vara acestui an, transferuri criticate aspru de patronul giurgiuvenilor.

Dupa meciul din deplasare cu Celtic Glasgow, unde Astra a aliniat un efectiv redus din motive administrative, Niculae declara ca va lua masuri pe viitor si cei care au gresit politica de transferuri trebuie sa plateasca.

Nu l-a numit direct pe Dinu Gheorghe, dar transferurile de la Astra nu aveau cum sa treaca prin alta mana decat a acestuia.

Mai mult decat atat, aducerea si instalarea ucraineanului Oleg Protasov la echipa a fost miscarea exclusiva a lui Niculae, acesta trecand  peste capul lui Dinu Gheorghe.



Cutremur la Astra Giurgiu: Dinu Gheorghe a plecat de la echipa