Astra Giurgiu

Astra se califica in turul 2 preliminar al Europa League

La prima participare din istorie in cupele europene, formatia Astra Giurgiu a trecut fara probleme de primul tur preliminar al Europa League dupa ce a invins in ambele manse pe slovenii de la NK Domzale.

Dupa 1-0 in turul din Slovenia, echipa din Giurgiu a castigat, joi seara, returul de pe Arena Nationala, cu 2-0.

Giurgiuvenii au deschis scorul printr-un autogol al lui Dobrovoljc, acesta trimitand in propria poarta centrarea lui Matel (min.52). Unsprezece minute mai tarziu Bukari a marcat pentru 2-0 si a consfintit rezultatul final.

Astra Giurgiu va intalni in turul 2 preliminar al Europa League pe Omonia Nicosia din Cipru. Prima mansa joia viitoare pe Arena Nationala.

Dupa 1200 de kilometri parcursi cu autocarul jucatorii de la Domzale au intrat pe teren hotarati sa intoarca rezultatul din tur.

Cele doua echipe au trecut rapid peste faza de tatonare si primul sut pe poarta a venit in minutul 6, Gabrici incercandu-l pe Lung cu o reluare pe jos.

Astra a raspuns prin Fatai care a reluat cu capul pe langa poarta centrarea lui Seto. Slovenii au trecut pe langa deschiderea scorului prin Majer, acesta sutand in Lung dupa ce a ramas singur cu portarul Astrei.

Dupa ocazie celor de la Domzale din minutul 15 Astra a replicat imediat si Vidmar a scos cu o mana in lateral sutul lui Yahaya.

Fatai a aparut din nou la finalizare in minutul 28. Gasit de Matel liber in 7-8 metri, atacantul nigerian a reluat peste poarta singur cu portarul advers.

La reluare Astra a pus stapanire pe joc si golurile nu au intarziat sa apara. Deschiderea scorului a venit din centrarea lui Matel in minutul 52 si Dobrovoljc a deviat in propria poarta.

Peste 11 minute Bukari a facut 2-0 din doua miscari. Mai intai a reluat cu capul, portarul advers a respins in fata si pe urmarire acelasi Bukari a trimis in poarta.

Domzale a incheiat meciul in inferioritate numerica dupa ce Skubic a primit al doilea cartonas galben pentru un fault din spate asupra lui Fatai.



Astra se califica in turul 2 preliminar al Europa League