Astra Giurgiu

Astra Giurgiu tinteste spre optimile Europa League

Sursă foto: twitter.com/asromaen

Ajunsa in premiera in primavara europeana in Europa League, campioana Romaniei Astra Giurgiu isi propune sa elimine formatia belgiana Genk.

Se va califica Astra in „optimile” Europa League, in fata lui Genk? Expiră 23.02.2017, 14:35
Da 128 voturi
Nu 56 voturi
Nu stiu 13 voturi

"Obiectivele noastre sunt calificarea in playoff, optimile Europa League si castigarea Cupei Romaniei. Credem ca se poate, ca avem 50% sanse sa trecem mai departe. Era bine pentru fotbalul romanesc sa nu fim singuri, sa ajunga acolo si Steaua", a declarat Dani Coman, presedintele clubului Astra, la Digi Sport.

"La Astra nu s-a pus problema insolventei si chiar ne amuzam cand vedeam declaratiile unor conducatori ca ne desfiintam. Astra Giurgiu nu se va desfiinta si nu va intra in insolventa. Ne dorim sa jucam in cupele europene, pentru ca am vazut ce stabilitate financiara oferita, ne dorim sa facem performanta", a adaugat oficialul campioanei Romaniei.

Astra o intalneste pe Genk in dubla mansa din saisprezecimilor Europa League, primul meci fiind programat pe teren propriu cel mai probabil la Giurgiu.

"Am schimbat gazonul, am discutat cu cei de la UEFA si cu cei de la Genk sa jucam meciul de acasa la Giurgiu si asa va fi daca nu se intampla ceva pana atunci", a mai spus Coman.



Astra Giurgiu tinteste spre optimile Europa League