Astra Giurgiu

Alibec inapoi la Astra Giurgiu

Atacantul Denis Alibec si-a dat acordul sa revina la Astra Giurgiu si va imbraca din nou tricoul fostei campioane a Romaniei.

Alibec fusese exclus din lotul FCSB inaintea meciului de la Craiova din playoff dupa o cearta cu antrenorul Nicolae Dica.

Lasat in afara lotului in perioada pregatirilor de vara, Alibec s-a antrenat separat in baza de la Berceni si singurul care s-a interesat de transferul jucatorului a fost Marius Sumudica de la Al Shabab (Arabia Saudita).

Alibec: “Sunt jucatorul Astrei”

In cele din urma salvarea lui Alibec a venit de la Ioan Niculae, patronul Astrei Giurgiu, care ofera 1.2 milioane de euro celor de la FCSB. Jucatorul va avea un salariu de 15.000 de euro pe luna, anunta Pro x.

Alibec fusese transferat de FCSB de la Astra in ianuarie 2017 pentru 2 milioane de euro. La un moment dat patronul stelist ii fixase jucatorului o suma de transfer de 10 milioane de euro, insa nicio oferta primita pentru Alibec nu s-a apropiat de acest prag.

Sondaj: Ce va face Alibec la Astra?

Sezonul precedent Alibec a marcat un singur gol in campionat si alte doua in Europa League in tricoul celor de la FCSB.Alibec inapoi la Astra Giurgiu