Liga 1

Astra Giurgiu castiga la Chiajna si e aproape de playoff

La doar cateva zile dupa returul cu Genk din Europa League echipa Astra Giurgiu a revenit in campionat si s-a impus pe terenul Concordiei Chiajna, cu 3-1 (1-1), in etapa a 25-a din Liga 1.

Un succes prin care campioana Romaniei ajunge la cota 38 de puncte si o egaleaza pe Dinamo in clasament, cu mentiunea ca are si un meci mai putin disputat.

Fundasul brazilian Fabricio a deschis scorul pentru Astra in minutul 8 cu o reluare spectaculoasa la o minge centrarea dintr-o lovitura libera.

Nici n-au apucat sa se bucure prea bine jucatorii echipei din Giurgiu ca cei de la Concordia Chiajna au si restabilit egalitatea prin Serediuc.

Acesta a profitat de o minge respinsa gresit de Junior Morais in propriul careu si l-a executat pe Lung cu un sut din apropiere.

Concordia putea prelua conducerea pe tabela in minutul 19 la sutul formidabil trimis de Raul Costin in bara transversala.

Sumudica a mutat decisiv la pauza cu Florea in locul lui Ionita si acesta a marcat dupa doar trei minute golul care a facut pana la urma diferenta.

Noul intrat a preluat in careu o minge centrata de Budescu si a finalizat cu latul ca in curtea scolii.

Gazdele au trecut de putin pe langa egalare la voleul surprinzator trimis de Rasdan din afara careului in minutul 62, mingea ocolind de putin poarta aparata de Lung.

Raducanu n-a prins poarta cu o lovitura de cap din sase metri la centrarea lui Ciobanu din minutul 65, pentru ca mai apoi Astra sa inchida tabela prin Budescu.

Acesta a profitat de mingea scapata de Dobrosavlevici in propriul careu si l-a invins fara probleme pe Balgradean.



Astra Giurgiu castiga la Chiajna si e aproape de playoff