Liga 1

Alibec o ingroapa pe FCSB si Astra castiga de la 0-2!

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

Prima jumatate a playoff-ului din Liga 1 s-a incheiat, luni seara, cu victoria celor de la Astra Giurgiu in fata FCSB, scor 3-2, dupa ce in prima repriza echipa bucuresteana a avut 2-0 pe tabela!

Ovidiu Popescu a deschis scorul in minutul 17 dupa o faza colectiva de toata frumusetea cu finalizare in forta pe prima bara.

FCSB si-a majorat avantajul in minutul 28 prin Dennis Man pe fondul unui joc apatic al giurgiuvenilor. Triunghi de pase intre Tanase, Petre si Man, ultimul sutand decisiv din interiorul careului.

Astra a redus din diferenta prin Alibec in minutul 36. Singur in careul oaspetilor atacantul celor de la Astra a punctat cu capul din centrarea lui Radunovic. Statisticile neoficiale spun ca ar fi primul gol marcat de Alibec cu capul in Liga 1!

Un gol care avea sa cantareasca decisiv in economia partidei.

Budescu a trecut si el pe langa gol in minutul 38 dupa o faza fixa. Sutul acestuia a fost parat de Vlad cu o mana.

Partea secunda a apartinut in totalitate celor de la Astra Giurgiu, formatia lui Bogdan Andone intorcand spectaculos rezultatul.

Alibec a pasa decisiv la golul de 2-2 marcat de Seto in minutul 52, pentru ca acelasi Alibec sa puna cireasa pe tort in minutul 80 cu un sut din interiorul careului dupa o demarcare la limita offside-ului.

La 2-2 cei de la FCSB au ratat o mare ocazie prin Man singur cu portarul in minutul  59.

Portarul Lazar a salvat in extremis sutul lui Tanase la ultima faza a meciului din lovitura libera. Mingea se ducea in vinclu.

La jumatatea playoff-ului lucrurile sunt cat se poate de limpezi in fruntea clasamentului, cu o lupta in doua echipe pentru titlu: CFR Cluj si Craiova.

FCSB, Botosani si Astra sunt la egalitate de puncte (27) si vizeaza locul trei, cu mentiunea ca giurgiuvenii nu au drept de joc in cupele europene.

Caseta tehnica

Astra: Lazar - Bruno, Graovac, Dima (Stahl '83), Radunovic - Şerban (Gheorghe '12 / Dandea '64), Crepulja, Seto, Răduţ - Alibec, Budescu (Fatai '83).Antrenor: Bogdan Andone.

FCSB: A. Vlad - Creţu, I. Cristea, A. Miron (Niţă '84), Ov. Popescu - D. Olaru, Vînă (Popa '74), O. Moruţan - D. Man, A. Petre (Dumitru '46), Fl. Tănase.

Cartonaşe galbene: Alibec '89 / Petre '4, Dumitru '76, Moruţan '87.

Meciul va fi arbitrat de Cătălin Popa, ajutat de asistenţii Daniel Mitruţi şi Stelian Slabu.



Alibec o ingroapa pe FCSB si Astra castiga de la 0-2!