Liga 1

ACS Poli Timisoara obtine prima victorie dupa 15 meciuri cu gol in minutul 90+3

Sursă foto: acspoli.ro

S-a rupt seria rezultatelor negative pentru ACS Poli Timisoara, echipa care a obtinut, sambata seara, primul succes in playout dupa 1-0 pe teren propriu cu Concordia Chiajna.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Draghici cu o deviere aproape de vinclu la sutul lui Munteanu din ultimele secunde ale timpului suplimentar.

O victoria prin care echipa pregatita de Aurel Sunda si Rica Neaga scapa de ultimul loc in clasament si face un salt de trei pozitii pana pe cinci, cu 19 puncte.

Ionut Badea debuteaza asadar cu infrangere pe banca ilfovenilor, Concordia ajungand pe loc de baraj dupa aceasta runda cu numarul sapte din playout.

Timisoara a fost echipa mai periculoasa si a ratat ocaziile mai importante, prima in minutul 8 prin sutul lui Ciucur respins de Caparco.

La ultima faza a primei reprize gazdele au avut si o bara transversala la lovitura de cap expediata de Canu urcat in atac.

Mare sansa de gol pentru timisoreni si in minutul 80 la patrunderea lui Tiganasu, insa acelasi Caparco respingea in extremis.

Cea mai mare ocazie a Concordiei a venit la sutul lui Deaconu, respins de Straton in corner.

Cand meciul se indrepta spre un 0-0 clasic a venit sutul lui Munteanu din afara careului si devierea decisiva cu capul din partea lui Draghici.

Din 28 octombrie de la o victorie cu Astra Giurgiu, scor 2-1, timisorenii nu mai batusera pe nimeni in Liga 1 Betano.

Caseta tehnica

 ACS Poli Timişoara: Straton - Haruţ, Melinte (Şeroni ’50), Cînu, Raţ - Munteanu, Vaşvari, Artean, Ciucur (Ţigănaşu ’67) – Roman (Popovici ’54), Drăghici. Antrenor: Adrian Neaga

Concordia Chiajna: Caparco - Patache, Albu, Manasse, Fota - Babic, Prepeliţă (Deaconu ’38) - Batin, Cristescu, Bumba (Bawab ’79) – Bud (Nivaldo ’56). Antrenor: Ionuţ Badea.

Cartonaşe galbene: Popovici ’83, Vaşvari ‘88 / Patache ’17, Babic ’35, Caparco ’83

Arbitru: Radu Petrescu.



ACS Poli Timisoara obtine prima victorie dupa 15 meciuri cu gol in minutul 90+3