Fotbal

Izbasa: ”Imi e dor de antrenamente, dar imi e bine si in vacanta”

Campioana olimpica Sandra Izbasa a declarat joi, la sediul COSR, ca îi lipsesc antrenamentele de la baza sportiva de la Izvorani, dar a precizat ca vacanta este binevenita dupa Jocurile Olimpice de la Londra.

"Eforturile ne sunt recompensate, nu îmi mai doresc sa primesc nimic acum. Cu masinile ma înteleg foarte bine, desi nu am facut drumuri mai lungi decât pâna la Izvorani. Îmi e dor de antrenamente. Încerc sa ma mai misc cât de cât pâna voi începe pentru a fi în forma. Dar ma simt bine si asa, în vacanta", a declarat Sandra Izbasa.

Sportivii români medaliati la Jocurile Olimpice de la Londra, Sandra Izbasa, Alin Moldoveanu, Catalina Ponor, Alina Dumitru, Corina Caprioriu, Roxana Cocos, Tiberiu Dolniceanu, Rares Dumitrescu, Gelu Zalomir, Alexandru Sireteanu, Larisa Iordache, Razvan Martin, Diana Bulimar si Diana Chelaru, au primit joi, din partea firmei Samsung, sponsor al Comitetului Olimpic International, câte un telefon mobil Samsung S3.

România a fost reprezentata la JO de 103 sportivi la 15 discipline si a încheiat competitia pe locul 27 în clasamentul pe natiuni, cu noua medalii (2-5-2): aur - Alin Moldoveanu (tir) si Sandra Izbasa (sarituri); argint - Alina Dumitru, Corina Caprioriu (ambele judo), Roxana Cocos (haltere), echipa masculina de sabie, Catalina Ponor (sol); bronz - echipa feminina de gimnastica si Razvan Martin (haltere).

 



Izbasa: ”Imi e dor de antrenamente, dar imi e bine si in vacanta”