Fotbal International

Președintele agresor de la Ankaragucu a demisionat: ”Mi-am pierdut mințile, nu știu ce am făcut”

Sursă foto: https://twitter.com/MobilePunch

Faruk Koca a anunțat, marți seara, că demisionează din funcția de președinte al clubului Ankaragucu, după ce l-a lovit cu pumnul în față pe arbitrul meciului dintre echipa lui și Rizespor.
• Campionatul Turciei a fost suspendat. Președintele clubului Ankaragucu, arestat!
• Scene incredibile din Turcia. Președintele clubului la care evoluează Olimpiu Moruțan a intrat pe teren și a lovit arbitrul cu pumnul 
• Arbitrul turc lovit pe teren a luat o decizie categorică

”Mi-am pierdut mințile. Nu știu ce am făcut. Oricare ar fi amploarea nedreptăţii sau a greşelii, nimic nu poate legitima sau explica violenţa pe care am comis-o”, a transmis Koca.

Pe lângă anunțul demisiei din funcția de președinte al clubului Ankaragucu, Koca și-a cerut scuze comunității arbitrilor din Turcia, fanilor și în special lui Halil Umut Meler, arbitrul pe care l-a băgat în spital cu o lovitură de pumn la nivelul feței.

Koca se află în arestul poliției din Ankara alături de alți doi bărbați care au participat la violențele de la finalul meciului dintre Ankaragucu și Rizespor.

Federația Turcă de Fotbal a suspendat toate meciurile până la noi ordine, în timp ce arbitrii anunță că nu vor mai intra pe teren în semn de protest, dacă nu vor fi luate măsuri drastice după acest incident.



Președintele agresor de la Ankaragucu a demisionat: ”Mi-am pierdut mințile, nu știu ce am făcut”