Fotbal International

Campionatul Turciei a fost suspendat. Președintele clubului Ankaragucu, arestat!

Sursă foto: https://twitter.com/vosatvofficial

Federația de Fotbal din Turcia a anunțat suspendarea meciurilor din prima ligă, urmare a incidentului produs la finalul partidei dintre Ankaragucu și Rizespor.

Președintele clubului Ankaragucu la care este legitimat și internaționalul român Olimpiu Moruțan a intrat pe teren și l-a lovit cu pumnul în față pe arbitrul partidei.

Un incident care a fost condamnat inclusiv de președintele turc, Recep Taypp Erdogan: ”Condamn atacul asupra arbitrului Halil Umut Meler. Nu vom permite niciodată ca violenţa să intervină în sportul turc”.

Acest atac josnic nu a fost îndreptat doar împotriva lui Halil Umut Meler. Astăzi, acest atac inuman şi josnic a fost lansat împotriva tuturor celor implicaţi în fotbalul turc”, se arată într-un comunicat al Federației Turce de Fotbal.

”Clubul responsabil, preşedintele clubului, directorii acestuia şi toţi infractorii care l-au atacat pe Halil Umut Meler vor fi pedepsiţi în modul cel mai sever”, se mai arată în respectivul comunicat.

Președintele clubului Ankaragucu a fost arestat împreună cu alți doi bărbați, a anunțat ministrul de interne al Turciei.

 


Campionatul Turciei a fost suspendat. Președintele clubului Ankaragucu, arestat!