Fotbal International

Până la ce vârstă ar putea evolua Messi la cel mai înalt nivel. Un coleg din națională a dat verdictul

Sursă foto: https://twitter.com/eurofootcom

Lionel Messi a impresionat la Cupa Mondiala din Qatar, când a reușit să-și vadă îndeplinit visul carierei, câștigarea mult râvnitului trofeu.

Un obiectiv pe care Lionel Messi nu l-ar fi atins fără ajutorul colegilor și drept răsplată le-a comandat acestora câte un cadou inedit.

Înaintea finalei cu Franța, Messi anunțase că pentru el va fi ultimul meci din carieră la nivel internațional.

O decizie asupra căreia Messi a revenit după câștigarea Cupei Mondiale, spunând că va mai evolua pentru Argentina și în calitate de campion mondial.

Întrebarea tuturor din acest moment este cât va mai evolua Messi la cel mai înalt nivel, iar un posibil răspuns e oferit de Alexis Mac Allister, mai tânărul coleg al lui Leo în naționala Argentinei.

”El știe că vrem totul atâta timp cât și el vrea și poate, așa că sperăm să continue cu noi. În mod cert, îl văd pe Messi prezent la următoarea Cupă Mondială. N-am niciun dubiu că la 40 sau 45 de ani va rămâne cel mai bun din lume.

”Este un profesionist, o puteți vedea, e într-o condiție fizică perfectă pentru a continua să joace cu calm. Dincolo de aspectul fizic, are tot ce-i trebuie în cap. Nu avem nici o problemă să alergăm pentru el”, a declarat Mac Allister (24 de ani), jucătorul celor de la Brighton&Hove Albion, pentru TyC Sports din țara natală.

Pentru moment Messi se află sub contract cu PSG până la finalul actualului sezon, existând indicii pentru o eventuală prelungire.



Până la ce vârstă ar putea evolua Messi la cel mai înalt nivel. Un coleg din națională a dat verdictul