Fotbal International

Lionel Messi a cumpărat telefoane placate cu aur pentru colegii din naționala Argentinei

Sursă foto: https://twitter.com/eurofootcom

Lionel Messi a cumpărat telefoane de 210.000 de dolari pentru colegii din naționala Argentinei.

Conștient că toată echipa a tras practic pentru el și că fără coechipieri nu ar fi putut ajunge campion mondial, așa cum s-a întâmplat la precedentele încercări, Lionel Messi a ținut să marcheze momentul și să le ofere colegilor din naționala Argentinei un cadou de neuitat.

Messi a comandat câte un Iphone 14 placat complet în aur pentru fiecare jucător din lotul deplasat de Argentina la Cupa Mondială, dar și pentru oamenii din staff-ul tehnic și administrativ.

Din imaginile apărute pe rețelele de socializare se poate observa că fiecare telefon este particularizat cu numele jucătorului, numărul folosit pe tricou la turneul final și, cel mai important, mesajul că Argentina este noua campioana a lumii la fotbal.

În total, Messi a comandat nu mai puțin de 35 de telefoane produse de cunoscuta companie Apple, acestea fiind livrate la adresa jucătorului din Paris.

Cei de la Apple au precizat că inițial Messi ar fi dorit să ofere drept cadou câte un ceas, dar la sugestia companiei americane i-a surâs mai mult ideea cu telefoanele.



Lionel Messi a cumpărat telefoane placate cu aur pentru colegii din naționala Argentinei