Europa League

Vlad Chiriches, pus la zid de antrenorul lui Tottenham. Video: eroarea lui Chiriches

Mauricio Pochettino, antrenorul lui Tottenham, a fost intrebat special la conferint de presa de dupa meciul cu Besiktas din Liga Europa ce parere are despre gafa lui Vlad Chiriches, care a dus la egalarea echipei ale in minutul 89. Iata si imaginile cu greseala romanului, de la minutul 1:02 in clipul de mai jos.

"In fotbal poti face oricand o greseala. A fost o faza ghinionist, o faza grea la acel moment. Chiriches a facut o greseala dupa alta, dar trebuie sa acceptam ca acesta este fotbalul. Sunt foarte dezamagit, sunt suparat, frustrat, dar acesta este rezultatul la final, un 1-1. Am incasat un gol in ultimul minut, ceea ce a fost foarte dezmagitor. Este greu de acceptat".

La scorul de 1-0 pentru Spurs, Vlad Chiriches a comis un hent in careu, dupa ce a gresit o preluare. S-a intamplat in minutul 89, iar romanul a vazut cartonas galben, pentru ca Besiktas sa primeasca lovitura de la 11 metri. A executat Ba, care a egalat si i-a privat pe englezi de trei puncte meritate.Vlad Chiriches, pus la zid de antrenorul lui Tottenham. Video: eroarea lui Chiriches