Europa League

Surpriză de proporții pe Anfield Road în Europa League

Sursă foto: https://twitter.com/Atalanta_BC

FC Liverpool a pierdut de o manieră categorică manșa tur a disputei cu Atalanta din sferturile de finală din Europa League și doar o minune mai poate face ca echipa engleză să ajungă în semifinale.

Echipa italiană s-a impus cu 3-0 provocând prima înfrângere pe teren propriu pentru Liverpool în actualul sezon în toate competițiile.

La 0-0 cei de la Liverpool au ratat câteva mari ocazii, mingea lovind de două ori bara la o execuție din unghi a lui Elliott.

Cu șapte minute înaintea pauzei tabela de pe Anfield s-a dezmorțit la execuția lui Scamacca, acesta marcând e drept și cu ceva șansă.

Liverpool a dominat jocul și în partea secundă, dar contrar cursului partidei cei care au marcat au fost tot cei de la Atalanta.

Scamacca și-a trecut în cont dubla, moment care l-a determinat pe Jurgen Klopp să arunce în luptă artileria grea, pe teren intrând Luis Diaz, Mohamed Salah și Diogo Jota, ultimul revenit după o accidentare.

Salah a avut un gol anulat pentru un ofsaid înainte ca Atalanta să mai puncteze o dată. Croatul Pasalic a profitat de o respingere greșită și a stabilit scorul final.

Roma surprinde Milanul în derby-ul italian din Europa League

Pe San Siro din Milano echipa AS Roma a câștigat cu 1-0 și a pus capăt unei serii de șapte meciuri fără victorie în fața rossonerilor. Unicul gol a fost marcat de Mancini, cu capul, după o fază fixă de la colțul terenului în prima repriză.

Leverkusen continuă seria victoriilor

Cu două goluri marcate după minutul 80 echipa Bayer Leverkusen a rezolvat soarta partidei de pe teren propriu cu West Ham United, scor 2-0.

Hofmann și Boniface au marcat pentru liderul din Bundesliga, iar Leverkusen continuă cursa pentru un trofeu european sezonul acesta.

Într-o altă partidă din sferturile Europa League pe Da Luz din Lisabona echipa gazdă Benfica s-a impus la limită în disputa cu Olympique Marseille, 2-1.

Rafa Silva și Di Maria au marcat pentru gazde, în timp ce Aubameyang a redus din diferență pentru gruparea din Hexagon.



Surpriză de proporții pe Anfield Road în Europa League