Europa League

Un debutant de 18 ani o salveaza pe Manchester United in Europa League

Cu doua goluri marcate in poarta danezilor de la Midtjylland in returul saisprezecimilor din Europa League, tanarul Marcus Rashford a devenit eroul lui Manchester United pentru o noapte.

Titularizat de Luis van Gaal in conditii de forta majora, dupa ce francezul Anthony Martial s-a accidentat la incalzirea dinaintea meciului gazduit de Old Trafford, Rashford a marcat golurile de 2-1 si 3-1 fiind omul potrivit la locul potrivit.

In cele din urma Manchester United s-a impus cu 5-1, dupa ce Midtjylland a condus cu 1-0 in prima repriza, si a castigat dubla cu scorul general de 6-3.

Sisto a deschis scorul pentru campioana Danemarcei in minutul 27 la o faza in care i-a insirat pe Blind si Carrick ca pe margele in careul lui United.

Bulgarul Bodurov a readus-o pe Manchester United in meci cu un autogol in minutul 32, dupa care formatia gazda s-a intrecut in ratari. A fost mai intai o bara, pentru ca Mata sa rateze un penalty cu doua minute inaintea pauzei.

Rashford, singurul atacant valid din tot lotul lui United, a iesit la rampa cand formatia din Manchester avea mai mare nevoie de un jucator decisiv. Acesta a inscris o dubla in minutele 63 si 75 cu suturi din interiorul careului. Exact ce trebuie sa faca un atacant de careu, sa se plaseze la locul potrivit si sa trimita mingea in poarta.

Scapata de spectrul unei eliminari rusinoase, United a mai inscris de doua ori pana la final. Mai intai prin Herrera dintr-o lovitura de la 11 acordata pentru un hent al lui Hansen si apoi prin Depay, de departe cel mai tehnic jucator de pe teren.

Oaspetii au incheiat meciul in inferioritate numerica, Romer fiind eliminat in minutul 89 pentru cumul de cartonase galbene.



Un debutant de 18 ani o salveaza pe Manchester United in Europa League