Europa League

Se anunta un meci cu multe goluri in Marseille - Frankfurt

Sursă foto: twitter.com/eintracht_eng

Pentru prima data in competitiile europene Olympique Marseille si Eintracht Frankfurt se vor afla fata in fata.

Finalista editia precedenta de Europa League, Marseille revine in competitie pentru a incerca un nou parcurs cat mai lung.

Vedeti aici cotele oferite de BAUMBET pentru meciul Marseille - Frankfurt

Forma echipe franceze este una buna, cu doua victorii la rand in ultimele trei meciuri de campionat, printre acestea un 3-2 pe terenul lui AS Monaco.

Castigatoare a Cupei Germaniei sezonul trecut, Frankfurt are un start mizerabil de sezon in fotbalul intern. Eliminata de modesta Ulm in chiar primul tur al Cupei Germaniei din acest sezon, Frankfurt are o victorie si doua infrangeri in primele trei etape de Bundesliga. Frankfurt a pierdut ultimele doua meciuri, 1-2 acasa cu Werder Bremen si 1-3 in deplasare cu Borussia Dortmund.

 

Singura victorie a celor de la Eintracht Frankfurt in patru vizite pe pamant francez a fost obtinuta la Bordeaux in faza grupelor Europa League din sezonul 2013/14. A fost atunci un 1-0. Eintracht Frankfurt este castigatoare a Cupei UEFA in 1980.

Pana la 5-2 cu Leipzig in returul sferturilor de finala din sezonul trecut cei de la Olympique Marseille aveau o serie de trei meciuri fara victorie pe teren propriu contra echipelor germane.

Marseille a marcat cel putin doua goluri in sapte din ultimele noua meciuri de Europa League disputate pe teren propriu, in timp ce Frankfurt a inscrie cel putin doua goluri in zece din ultimele 11 meciuri in Europa League. Astfel, sa ne asteptam la un meci in care ambele echipe vor marca, eveniment pe care la BAUMBET il gasim la super cota de 1.80.

Meciul de la Marsilia de pe Stade Velodrome va fi condus de o brigada din Slovenia, cu Matej Jug la centru.



Se anunta un meci cu multe goluri in Marseille - Frankfurt