Europa League

Rapid Viena se ia la tranta cu Inter Milano

Sursă foto: twitter.com/skrapid

Echipa care a eliminat FCSB in playoff-ul Europa League a ajuns in primavara europeana si acum se vede in fata unui teste de foc.

Rapid Viena primeste vizita echipei italiene Inter Milano, formatie eliminata dramatic din Liga Campionilor in chiar ultima etapa a fazei grupelor.

Ramane de vazut cat interes prezinta pentru Inter Milano participarea in Europa League, o competitie privita mai mult ca un premiu de consolare dupa ratarea calificarii in optimile Ligii Campionilor.

Vedeti aici cotele oferite de BAUMBET pentru Rapid Viena - Inter Milano

Echipa austriaca a incheiat anul european in varf de forma, obtinand sapte din totalul de zece puncte in grupa de Europa League in ultimele trei meciuri.

Rapid Viena este neinvinsa in ultimele opt meciuri europene pe teren propriu, obtinand cinci victorii si trei remize, fara gol primit acasa in faza grupelor.

Nu mai putin de 13 goluri a primit Rapid Viena in ultimele zece meciuri oficiale, unsprezece dintre acestea in trei dintre partide.

Inter nu traverseaza deloc o perioada grozava, cu doar o victorie in ultimele cinci meciuri oficiale. Pe teren strain in Europa echipa din Milano are un singur succes in ultimele zece meciuri si alte trei remize.

Cele doua echipe nu s-au mai intalnit pana cum in vreo competitie oficiala.



Rapid Viena se ia la tranta cu Inter Milano