Europa League

Pustai: "Se putea mai mult. Avem sanse la calificare"

Cristi Pustai, antrenorul echipei Pandurii Tg.Jiu, a declarat dupa remiza obtinuta contra celor de  la Hapoel Tel-Aviv ca formatia sa putea obtine un rezultat mai bun.

"Se putea mai mult, avand in vedere faptul ca am deschis scorul destul de repede, dar rezultatul este echitabil, pentru ca am intalnit o echipa foarte buna. Rezultatul ne mai diminueaza din sanse. Suntem insa in lupta. Am sperat mai mult de la Nicoara, speram sa vina cu un plus, din pacate nu s-a vazut acel plus", a spus Pustai la Digi Sport.

"Hapoel are acum prima sansa. Noi am reusit pe alocuri sa facem presing destul de avansat. Mai avem sanse si trebuie sa credem in continuare. Daca vrem sa fim in Europa trebuie sa aratam ca o echipa europeana. Si acest 1-1 poate fi datator de sperante. Este bine ca inca ne pastram sansele de calificare", a mai declarat tehnicianul gorjenilor.

De cealalta parte, antrenorul formatiei Hapoel Tel Aviv, Ran Ben Simon, s-a declarat foarte multumit de rezultat. "Sunt foarte multumit de rezultat. Este foarte bun pentru noi acest rezultat in deplasare. Trebuie sa jucam foarte inteligent in retur. Pandurii este o echipa de buna calitate, dar acest este ultimul compliment pe care i-l fac", a afirmat Ran Ben Simon.



Pustai: "Se putea mai mult. Avem sanse la calificare"