Europa League

Pustai: "Dnepr are prima sansa"

Cristi Pustai, antrenorul formatiei Pandurii Tg.Jiu, considera ca formatia ucraineana Dnepr Dnepropetrovsk are prima sansa la victorie in meciul de joi seara din grupele Europa League.

"Fiecare meci este special, mai ales acum cand am ajuns in grupele Ligii Europa. Dnepr este o reprezentanta a unui fotbal de calitate unde apar echipe care fac meciuri bune in Europa. Fotbalul din Ucraina este peste cel din Romania. Dnepr arata foarte bine in acest inceput de campionat, au batut Sahtior Donetk si au facut meci egal cu Dinamo Kiev. Dnepr are prima sansa, este echipa mai experimentata, dar pentru noi e bine ca nu avem presiune. Alexandru Vlad este un jucator foarte bun, dar nu am discutat cu el deoarece nu era normal sa-l pun intr-o situatie ingrata. Au doi atacanti care marcheaza foarte mult, iar pe benzi au jucatori de viteza", a spus Pustai.

Fundasul Bogdan Ungurusan considera ca Dnepr Dnepropetrovsk pleaca cu prima sansa in grupa E: "Ne dorim calificarea, dar vom trata fiecare meci in parte si la final vom trage linie. Speram sa ne calificam, nimeni nu isi doreste sa faca doar act de prezenta. Dnepr este marea favorita a grupei, desi Fiorentina are jucatori mai cunoscuti. Am jucat atatia ani la Universitatea Cluj, eu ma simt ca acasa aici. Dnepr este favorita in acest meci, dar vom face tot posibilul sa ne ridicam la inaltimea adversarului. Daca vom castiga ar fi fantastic".

Meciul Pandurii - Dnepr este LIVE TEXT pe Onlinesport.ro, joi seara, de la ora 20:00.



Pustai: "Dnepr are prima sansa"