Europa League

Pogba califica Manchester United in sferturile Europa League cu gol pe San Siro

Sursă foto: https://twitter.com/manutd

Mijlocasul francez Paul Pogba a marcat, joi seara, unicul gol al meciului castigat de Manchester United pe terenul lui AC Milan, in returul optimilor din Europa League.

O dezorganizare aparuta in apararea celor de la Milan imediat dupa pauza, in minutul 47, a fost de ajuns pentru ca cei de la Manchester United sa incline balanta in favoarea lor.

Paul Pogba, jucator introdus la pauza in garnitura trupei engleze, a marcat cu sut in forta trimis sub bara din interiorul careului.

Revenit la AC Milan dupa o perioada de indisponibilitate, Zlatan Ibrahimovic a intrat in teren pentru ultimele 25 de minute si nu mult a lipsit sa marcheze.

Portarul Dean Henderson a blocat providential lovitura de cap a suedezului.

Manchester United ajunge la 13 meciuri fara infrangere in deplasare si la 15 victorii in 23 de meciuri pe teren strain, unde echipa pregatita de Ole Gunnar Solskjaer a pierdut doar de doua ori.

In tur, pe Old Trafford, scorul fusese egal, 1-1.

Caseta tehnica

AC Milan: G Donnarumma; Kalulu (Dalot 65), Kjaer, Tomori, Theo Hernandez; Meite, Kessie; Saelemaekers, Calhanoglu, Krunic (Brahim Diaz 72); Castillejo (Ibrahimovic 65).

Manchester United: Henderson; Wan-Bissaka, Lindelof, Maguire, Shaw; McTominay, Fred; Greenwood, Bruno Fernandes, James; Rashford (Pogba 46).

Arbitru: Felix Brych (GER).



Pogba califica Manchester United in sferturile Europa League cu gol pe San Siro