Europa League

Petrol contra hrana cu peste

Echipa Vikingur (Insulele Feroe) a venit la Bucuresti pentru meciul cu Petrolul din turul 2 preliminar al Ligii Europa fara sa stie pe ce lume e. Feroezii au spus razand ca stiu ceva despre Petrolul de pe youtube. Joi vor intra in programul special impus de Ploiestei, "Petrol contra hrana cu peste". Partida are loc de la ora 20:00, live text pe onlinesport.ro.

Petrolul duce mai departe programul din 1995 impus Irakului de Organizatia Natiunilor Unite, numit "Petrol contra hrana", adaugand ceva special pentru feroezi: "Petrol contra hrana cu peste". Ce inseamna acest lucru este ca echipa din Feroe isi va incarca rezervorul in Romania cu cel putin 5 vagoane de Petrol (sub forma de goluri fara plumb), in timp ce jucatorii ploiesteni se vor infrupta din peste proaspat de toate speciile si calibrele.

Singura problema pentru Petrolul este ca pescarul-sef Jeremy Bokila nu este pe teren, insa asta nu ar trebui sa fie acum, cu Vikingur, o problema. Mai are timp sa se intoarca macar pana la retur, daca nu pana la turul 3 preliminar din Europa League.

Cosmin Contra si-a avertizat jucatorii ca "daca vreunul nu face pe teren ceea ce spun, il scot afara, indiferent de nume". Contra i-a trimis peste hotare si un mesaj lui Bokila, conform caruia acesta trebuie sa revina la echipa rapid, chiar pentru meciul cu Vikingur si ca va fi oricum "pedepsit foarte rau".

Jucatorii lui Vikingur au venit la Bucuresti fara sa aiba habar cine este Petrolul. Unii jucatori au spus ca, dupa tragerea la sorti, au cautat pe youtube sa vada amanunte, fara sa se edifice. Nici antrenorul feroez nu stie nimic despre ploiesteni.

Programul "Petrol contra hrana cu peste" va continua cu succes peste o saptamana, in returul din Feroe.

Petrolul Ploiesti, echipa probabila:
Bornescu - Achim, Yamissi, Geraldo, Guilherme - Mustivar, Hoban - Boudjemaa, Teixeira, Grozav - Hamza



Petrol contra hrana cu peste