Europa League

PAOK, condamnata sa castige cu BATE Borisov. Meci decisiv pentru Razvan Lucescu

Sursă foto: twitter.com/PAOK_FC

Echipa pregatita de fostul selectioner al Romaniei este obligata sa castige meciul programat pe teren propriu contra celor de la BATE Borisov pentru a spera la calificarea in 16-imile Europa League.

PAOK e ultima in Grupa L inaintea etapei finale, cu doar trei puncte in cinci meciuri, dar cu un succes in fata bielorisilor si o victorie obtinuta de Chelsea pe terenul lui Vidi echipa lui Lucescu va fi in primavara europeana.

Scenariul este unul complicat pentru PAOK, dar nu imposibil, elenii fiind capabili de miracole, asa cum au aratat in vara cand au ajuns pana la portile Ligii Campionilor.

Apasati aici pentru live video" target="_blank">Vedeti aici cotele oferite de BAUMBET pentru meciul PAOK - BATE

Singurele puncte obtinute de PAOK in grupele Europa League au fost chiar in meciul tur contra lui BATE Borisov (4-1), de aici si ascendentul moral al vicecampioanei Greciei.

Cei de la BATE vor fi insa motivati la randul lor de perspectiva prezentei in 16-imile Europa League, de aici asteptandu-ne la un duel crancen pe Toumba din Salonic.

Pentru BATE este de ajuns si un egal pentru calificare, cu mentiunea ca cei de la Vidi sa nu castige cu Chelsea.

De la acel 4-1 din Belarus, PAOK n-a mai marcat niciun gol in cele trei infrangeri suferit la rand in Europa League. In campionatul elen echipa lui Razvan Lucescu are patru victorii la rand dintre care doar una la diferenta mai mare de un gol.

Ultima oara cand a primit vizita unei echipe din Belarus, in sezonul 2014/2015 al Europa League, PAOK Salonic a administrat un sec 6-1 lui Dinamo Minsk.



PAOK, condamnata sa castige cu BATE Borisov. Meci decisiv pentru Razvan Lucescu