Europa League

Pandurii si Petrolul anchetate financiar de UEFA

Cluburile Pandurii si Petrolul fac obiectul unei anchete din partea Camerei de Investigatii a Corpului de Control Financiar al Cluburilor din cadrul UEFA.

Potrivit site-ului oficial al forului european, citat de Mediafax, Camera de Investigatii a Corpului de Control Financiar al Cluburilor a solicitat initial ca 31 de cluburi participante in acest sezon al cupelor europene sa ofere informatii suplimentare privind situatia restantelor fata de grupari, angajati si/sau autoritati, pana la 30 septembrie.

In cazul gruparilor FC Astra Ploiesti, FC Metalug Donetk, HNK Hajduk Split (Croatia), HSK Zrinjski (Bosnia-Hertegovina), Skonto FC (Letonia) si Trabzonspor AS (Turcia), primele erau suspendate temporar din considerente legate de fair-play-ul financiar, din data de 20 septembrie, insa acum sumele au fost deblocate.

Alaturi de Pandurii si Petrolul in aceeasi situatie se mai afla cluburile Skonto FC (Letonia), WKS Slask Wroclaw (Polonia), Vitoria SC (Portugalia) si Metalurg Donetk (Ucraina), mai informeaza uefa.com



Pandurii si Petrolul anchetate financiar de UEFA