Europa League

Old Trafford ramane o arena de cosmar pentru AS Roma

Sursă foto: https://twitter.com/ManUtd/

Manchester United a revenit de la 1-2 si a castigat de o maniera categorica prima mansa a semifinalei Europa League contra celor de la AS Roma, scor 6-2.

Au marcat Bruno Fernandes si Edison Cavani fiecare cate o dubla, respectiv Paul Pogba si Mason Greenwood, cu mentiunea ca prima reusita a lui Fernandes a fost din lovitura de la 11 metri.

Golurile oaspetilor au fost reusite de Lorenzo Pellegrini din penalty si Edin Dzeko.

Este a doua cea mai categorica infrangere suferita de gruparea italiana pe Old Trafford, dupa ce in 2007 incasa un zdrobitor 1-7 intr-un meci din Champions League.

Manchester United a marcat de cinci ori in repriza secunda si face un pas urias spre finala Europa League.

“Am profitat de toate sansele pe care le-am avut si asta ne multumeste. Am aratat caracter, nu ne-am pierdut capetele. In ultimele 5-10 minute din prima repriza nu am aratat prea bine”, a spus Ole Gunnar Solskjaer, managerul echipei engleze.

De cealalta parte, Paulo Fonseca nu-si poate explica evolutia formatiei sale din partea secunda comparativ cu prima repriza.

“E greu de explicat cum aceeasi echipa s-a descurcat atat de bine in prima repriza, apoi a evoluat asa de slab in partea secunda. In a doua repriza am facut totul gresit”, a spus Fonseca.

Roma a intrat in istoria Europa League ca prima echipa care a efectuat trei modificari in prima repriza a unui meci.

Echipa italiana a confirmat forma slaba pe care o traverseaza, avand un singur succes in ultimele sase meciuri oficiale.

Caseta tehnica

Manchester United: De Gea; Wan-Bissaka, Lindelöf, Maguire, Shaw; McTominay, Fred (Matić 83); Rashford (Greenwood 76), Bruno Fernandes (Mata 89), Pogba; Cavani.

Roma: Pau López (Mirante 28); Smalling, Cristante, Ibañez; Karsdorp, Diawara, Veretout (Villar 5), Spinazzola (Bruno Peres 37); Pellegrini, Mkhitaryan; Džeko.



Old Trafford ramane o arena de cosmar pentru AS Roma