Europa League

Mourinho isi acuza jucatorii de indolenta dupa umilinta de la Istanbul

Manchester United a alunecat pe locul trei in grupa de Europa League dupa 1-2 in deplasare cu Fenerbahce Istanbul, meci in care formatia engleza a fost de nerecunoscut.

Jose Mourinho, din ce in ce mai criticat in Anglia pentru rezultatele slabe din acest sezon, arata cu degetul spre jucatorii sai pentru infrangerea de la Istanbul.

“Cred ca ei meritau sa castige. Fotbalul nu este doar despre calitate, ci si despre efort, implicare si daruire totala. O echipa care primeste gol dupa doar doua minute este o echipa nepregatita si fara concetrare. La inceput ei parca jucau o finala de Liga Campionilor, iar noi un amical de vara. Este greseala noastra”, a spus Mourinho dupa meci.

“Stiu ca ne aflam intr-un moment de fragilitate si ca nu marcam suficiente goluri. In momente ca acestea trebuie sa ramanem puternici mental si sa incepem urmatorul meci mai bine decat am facut-o la precedentul”, a adaugat tehnicianul portughez.

In alta ordine de idei, Mourinho are batai de cap in ceea ce-l priveste pe Paul Pogba, dupa ce mijlocasul francez a parasit terenul accidentat in chiar prima repriza, minutul 30.

United are meci greu, duminica de la 15:00, in deplasare cu Swansea, in etapa a 11-a din Premier League.

In ultimele 13 meciuri Manchester United a inregistrat 5 victorii, 3 egaluri si 5 infrangeri, iar Mourinho are cifre mai slabe decat predecesorii sai, blamatii David Moyes si Louis van Gaal.



Mourinho isi acuza jucatorii de indolenta dupa umilinta de la Istanbul