Europa League

Mircea Lucescu ramane prudent dupa victoria cu Braga

Sahtior Donetk a facut un pas important spre semifinalele Ligii Europa dupa 2-1 in deplasare cu SC Braga, dar Mircea Lucescu ramane cu picioarele pe pamant si spune ca returul se anunta unul foarte dificil.

"In prima repriza am fost foarte bine organizati in defensiva, iar Braga n-a avut nicio ocazie cu exceptia unui singur sut de la distanta. La finalul reprizei am concretizat o sansa dupa un corner si am marcat. Stiam ca intalnim o echipa tehnica si agresiva. Am incercat sa nu le oferim niciun spatiu pentru a-si lansa atacurile. In partea a doua am profitat pe contraatac, iar rezultatul putea fi unul chiar mai mare. Braga e o echipa buna si cred ca la Lvov ne asteapta un meci greu. Ne vom pregati bine pentru a obtine calificarea", a spus Lucescu dupa meci.

Tehnicianul roman nu se considera deja calificat in semifinale in pofida victoriei obtinuta pe terenul celor de la Braga.

"Nu, nu suntem calificati. Ne asteapta un meci foarte dificil. Practic noi jucam acasa, dar in realitate este un teren neutru. Nu este casa noastra", a adaugat antrenorul lui Sahtior.



Mircea Lucescu ramane prudent dupa victoria cu Braga