Europa League

Mircea Lucescu dupa eliminarea din Europa: "Nu avem scuze"

Sahtior Donetk, echipa pregatita de Mircea Lucescu, a parasit Europa League inca din faza 16-imilor de finala, desi pornea ca mare favorita inaintea dublei cu cehii de la Viktoria Plzen.

Desi toata lumea credea ca Sahtior va defila in fata campioanei Cehiei, Lucescu a avertizat inainte de meciul retur de la Donetk ca adversarul este unul disciplinat si ca nu va fi deloc un meci usor.

Experimentatul tehnician roman a avut dreptate si Viktoria Plzen a scos-o pe Sahtior din Europa, e drept cu sansa, dupa un meci dominat de "minerii" lui Il Luce.

"Am avut 18 ocazii si 30 de suturi spre poarta adversa. Am pierdut totusi cu doua suturi deviate, iar la 0-0 arbitrul trebuia sa ne dea un penalty pentru un hent. Altul ar fi fost rezultatul daca am fi primit penalty acolo, insa in zece ani de meciuri in Europa am primit doar doua lovituri de la 11 metri", a spus Lucescu pentru site-ul oficial al clubului ucrainean.

Tehnicianul roman a mai spus ca echipa sa nu are nicio scuza pentru ratarea calificarii in optimi: "Chiar si in conditiile avantajului de 2-0 pentru ei ar fi trebuit sa atacam puternic si sa marcam de sapte ori".

Sahtior a parasit Europa dupa 1-1 in deplasare si 1-2 acasa cu Viktoria Plzen.



Mircea Lucescu dupa eliminarea din Europa: "Nu avem scuze"