Europa League
Genk
Pozuelo 67'
1
0
Incheiat
Astra

Asa am trait Genk - Astra 1-0. Gol fabulos marcat de Pozuelo (Video)

De la 22:05 am transmis joi seara live text in aceasta pagina meciul Genk - Astra Giurgiu din returul 16-imilor Europa League. In tur a fost 2-2.

Incheiat
23:55

Final de partida si de parcurs european pentru Astra Giurgiu.

A doua repriza
88'

Lung se opune la sutul lui Samatta si o pastreaza inca pe Astra in acest meci.

86'

Sumudica este trimis in tribuna de arbitrul olandez dupa proteste la un fault nesanctionat asupra lui Budescu. Acesta a fost calcat de un adversar, insa arbitrul s-a facut ca...ploua.


82'

Ultima schimbare la Astra: Ionita in locul lui Seto.


75'

Ocazie!

Ryan respinge sutul in forta trimis de Morais spre coltul scurt. Sansa mare de gol ratata de Astra.


74'

Cartonas galben !

Geraldo isi pierde cumpatul la o faza aglomerata in careul gazdelor si ia cartonasul galben pentru impingerea unui adversar.


70'

Sumudica il arunca in lupta pe Sergiu Bus in locul lui Niculae.

70'

Seto recupereaza in jumatatea adversa, mingea ajunge la Budescu. Acesta se incapataneaza sa traga de la mare distanta si este neinspirata.


67'

Sumudica muta imediat cu Florea in locul lui Lovin.


67'

Gol Pozuelo!

Contrar cursului jocului Genk trece la conducere dupa o executie magnifica a lui Pozuelo din lovitura libera.

64'

Ramane 0-0 dupa cea mai mare ocazie a gazdelor din aceasta repriza. Trossard nu a prins poarta cu un sut din interiorul careului.

61'

Teixeira patrunde cu mingea la picior in careul advers, depaseste doi adversari, insa aluneca pe terenul ud si scapa mingea de sub control. Astra preseaza tot mai mult in aceste momente ale jocului.

58'

Lovin reia pe spate de la coltul scurt si mingea se duce peste poarta. Pe reluarile fazei anterioare se vede clar cum Ryan il opreste prin fault pe Budescu.

58'

Budescu ciupeste mingea in fata lui Ryan, cade in careu, dar evident ca nu primeste decat corner.

56'

Colley il blocheaza in extremis pe Niculae patruns in careul advers. O actiune buna a giurgiuvenilor carora le lipseste lucididatatea in fata portii adverse.

53'

Corner al Astrei ramas fara rezultat. Budescu a centrat in careu si Lovin a deviat pe spate obligandu-l pe portarul Ryan sa boxeze.

52'

Patru jucatori scosi la incalzire de Stuivenberg. Intre timp Stan face doua faulturi la rand si risca foarte multe. Acesta are un galben primit in debutul meciului.

46'

S-a reluat jocul de la Genk.

Pauza
22:52

Pauza la Genk dupa o prima repriza extrem de intensa.

Prima repriza
43'

Contraatac trei contra trei al Astrei cu Budescu la balon. Acesta a ezitat sa-i trimita lui Teixeira in dreapta si a cautat sa-i dea mingea printre picioare adversarului direct. A sfarsit prin a fi deposedat. Astra e tot mai periculoasa!


42'

Ocazie!

OCAZIE monumentala ratata de Budescu dupa o pasa a lui Teixeira. Apararea lui Genk a fost facuta sah mat, insa a mai trebuit ca Budescu sa prinda poarta din 11-12 metri.

41'

Budescu este faultat clar in marginea careului advers, dar nici de aceasta data nu se acorda nimic. Sumudica zambeste ironic pe margine.

39'

Morais cade in careul lui Genk la o pasa a lui Niculae, insa arbitrul face semne evidente cu mana ca nu va da niciodata penalty la o asemenea faza.

38'

Malinovsky suteaza putin pe langa poarta si putem trece acest sut la capitolul ocazii de gol.

37'

Seto il opreste prin fault pe Samatta in preajma propriului careu. Acum decizia arbitrului de a acorda lovitura libera este cat se poate de corecta.

35'

Pozuelo isi incearca din nou sansa de la distanta. Mingea trimisa cu stangul de la aproape 30 de metri trece pe langa poarta. Sumudica le cere jucatorilor sai sa iasa mai mult in atac.

34'

Cea mai buna sansa de gol a Astrei in acest meci dupa un atac pozitional. Budescu a incercat un exterior in fata portii, insa japonezul Seto nu reuseste sa reia spre poarta si balonul iese in afara terenului.

32'

Sapunare face un meci mare pana acum si mai pune o data piciorul decisiv la o centrare in propriul careu.

25'

Lung intervine decisiv la o minge trimisa din apropiere, dupa care Sapunaru indeparteaza balonul din picioarele unui adversar. Se joaca tot mai taios pe aceasta vreme cainoasa de la Genk.

21'

Budescu executa cu greu din cauza vantului. In cele din urma trimita in forta si astralii repun de la margine. Mingea ajunge la Niculae si acesta trimite un sut tare pe langa poarta.

21'

Portarul Ryan scapa mingea din maini si Astra va avea un nou corner.

20'

Niculae scoate cornerul dupa o lansare in adancime. Castagne n-a riscat nimic acolo si a trimis in afara terenului.

19'

Malinovsky il deschide in marginea careului pe Pozuelo, insa din fericire pentru astrali centrarea acestuia se duce prin spatele portii.

14'

Sut trimis de Malinovski care se duce mult peste poarta Astrei.

11'

Pozuelo suteaza peste poarta lui Lung.


10'

Cartonas galben !

Stan vede primul galben al meciului pentru un fault in marginea propriului careu care nu a fost. O simulare ordinara a lui Trossard!!!

8'

Este randul celor de la Astra sa puna presiune dupa primul corner. Samatta respinge in afara terenului si al doilea corner ramane fara rezultat.

7'

Schrijvers suteaza pe langa poarta din afara careului. Cei de la Genk incearca sa-i tina pe giurgiuveni de propria poarta.

4'

Mingea centrata in careul Astrei este respinsa de Sapunaru in afara terenului. Acesta il dojeneste pe Lung ca n-a iesit pe centrare.

4'

Genk are primul corner al meciului dupa o dubla interventie a lui Junior Morais in marginea terenului.

1'

Astra a avut lovitura de incepere a partidei.

Inainte de meci
22:03

Ploua torential la Genk si vantul sufla foarte tare. Stadionul nu este nici pe departe plin, dimpotriva. Asistenta sub asteptari.

21:45

Echipele de start

Genk: Ryan - Castagne, Brabec, Colley, Uronen - Malinovskiy, Berge - Schrijvers, Pozuelo, Trossard - Samatta

Astra: Lung jr - Stan, Geraldo, Săpunaru, Morais - Lovin, Boubacar, Seto - Teixeira, Niculae, Budescu



Asa am trait Genk - Astra 1-0. Gol fabulos marcat de Pozuelo (Video)