Europa League

Lazio rateaza incredibil calificarea in faza urmatoare a Europa League. Ar putea intalni CFR Cluj in playoff-ul din Conference League!

Sursă foto: https://twitter.com/OfficialSSLazio/

Echipa italiana a pierdut in deplasare cu Feyenoord Rotterdam (0-1) si a incheiat la egalitate de puncte cu celelalte trei echipe din Grupa F.

In cealalta partida a grupei, Midtjylland a castigat duelul cu Sturm Graz, scor 2-0, astfel ca toate echipele din grupa au acumulat cate opt puncte.

Criteriul luat in calcul in aceste conditii a fost cel al meciurilor directe, astfel ca Feyenoord a incheiat pe primul loc si va evolua in optimile Europa League, in timp ce Midtjylland va juca in playoff-ul Europa League contra uneia dintre echipele venite din Champions League.

A treia clasata, Lazio va continua in playoff-ul Conference League unde ar putea intalni pe CFR Cluj.

Alte rezultate din ultima etapa a Europa League:

Grupa E: Real Sociedad 0-1 Man United, Sheriff 1-0 Omonoia

Grupa F: Midtjylland 2-0 Sturm Graz, Feyenoord 1-0 Lazio

Grupa G: Olympiacos 0-2 Nantes, Qarabağ 1-1 Freiburg

Grupa H: Trabzonspor 1-0 Ferencváros, Monaco 4-1 Crvena zvezda

Echipele care continua in Europa League sunt:

Real Sociedad, Man.United, Feyenoord, Midtjylland, Freiburg, Nantes, Ferencvaros, AS Monaco, Arsenal, PSV Eindhoven, Fenerbahce, Rennes, Betis, Union SG, Union Berlin.



Lazio rateaza incredibil calificarea in faza urmatoare a Europa League. Ar putea intalni CFR Cluj in playoff-ul din Conference League!