Europa League

Eintracht Franfkurt intoarce soarta calificarii si e in semifinale dupa 39 ani

Sursă foto: https://twitter.com/Eintracht/

Echipa germana Eintracht Frankfurt a obtinut rezultatul de care avea nevoie, 2-0 pe teren propriu cu Benfica Lisabona, pentru a se califica in semifinalele Europa League dupa aproape patru decenii.

Benfica se impusese in tur, cu 4-2, si era favorita la calificare, dar nemtii au marcat golurile calificarii prin Koste (37) si Rode (67).

In minutele de final cei de la Benfica au ratat o mare ocazie prin Salvio, al carui sut din interiorul careului s-a dus in bara portii lui Trapp.

Eintracht Frankfurt va juca in semifinale cu Chelsea, echipa care a invins-o si la retur pe Slavia Praga, scor 4-3, dupa ce a condus cu 3-0 si 4-1.

Pedro si-a trecut in cont o dubla, la fel ca si Sevcik de la Slavia Praga, iar Giroud a ajuns la golul cu numarul zece in cupele europene sezonul acesta.

Chelsea a primit pentru prima data trei goluri pe teren propriu in mandatul lui Maurizio Sarri.

A doua echipa din Anglia ajunsa in semifinale este Arsenal dupa 2-0 acasa si 1-0 la retur cu Napoli in deplasare. Francezul Lacazette a marcat golul victoriei pe San Paolo in minutul 36.

“Tunarii” vor juca in semifinale cu Valencia, echipa care de asemenea a invins-o a doua oara pe Villarreal, de aceasta data cu 2-0.

Lato (13) si Parejo (54) au marcat golurile “liliecilor” pe Mestalla.



Eintracht Franfkurt intoarce soarta calificarii si e in semifinale dupa 39 ani