Europa League

Budescu si Cristescu, remarcatii lui Niculae in Slovacia

Ioan Niculae, patronul echipei Astra Giurgiu, era un om fericit dupa succesul echipei sale in deplasare cu AS Trencin, scor 3-1 (1-0), in prima mansa a turului 3 preliminar din Europa League.

Finantatorul formatiei din Giurgiu i-a remarcat in meciul de la Trencin pe Budescu, jucator despre care spune ca va ajunge la echipa nationala, si Cristescu, fotbalist adus recent de la FC Brasov.

"Sunt convins ca Piturca il vede pe Budescu fara sa i-l recomande cineva. Daca Budescu nu va face rabat de la pregatire va fi unul dintre marii fotbalisti ai Romaniei, pentru ca are numai 24 de ani. Abia acum el a ajuns la maturitate. E prima perioada cand la Astra nu se mai fac trensferuri cantitative, tot felul de gloabe care nu stiu sa stea in ghete. Daca vom avea un jucator deosebit il luam. Ati vazut Cristescu cat de bine a jucat la primul lui meci, cu coechipieri noi. A jucat foarte, foarte bine", a spus, joi, Niculae la Sport.ro

In ceea ce priveste meciul retur, Niculae spera ca formatia pregatita de Daniel Isaila sa trateze meciul cu aceeasi seriozitate si cheama cat mai multi suporteri la stadion.

"Vom trata foarte serios returul. Sper sa vina suporterii la meci, sa vada o echipa care joaca un fotbal deosebit de frumos. In scurt timp, sper sa avem stadionul de la Girgiu asa cum trebuie", a adaugat Niculae.

Echipa Astra Giurgiu a castigat, joi, in deplasare, cu scorul de 3-1 (1-0), meciul cu formatia slovaca AS Trencin, contand pentru prima mansa a turului trei preliminar al Ligii Europa.

Golurile partidei au fost marcate de Holubek '82, respectiv Budescu '8, Tembo '49 si Fatai '51.



Budescu si Cristescu, remarcatii lui Niculae in Slovacia