Europa League

Barcelona, doar 1-1 pe teren propriu cu Napoli | Victorie mare pentru Rangers la Dortmund

Sursă foto: https://twitter.com/FCBarcelona

Echipele FC Barcelona si Napoli au remizat, scor 1-1, joi seara, in mansa tur a playoff-ului Europa League.

Napoli a deschis scorul prin Zielinski (min.29) cu un sut in forta din interiorul careului din a doua incercare. Acelasi Zielinski fusese blocat la primul sut de Ter Stegen, insa mingea i-a revenit cu sansa polonezului.

Un gol venit la un minut distanta de o mare ocazie ratata de Barcelona prin Ferran Torres. Acesta a trimis pe langa poarta din pozitie favorabila singur cu portarul in interiorul suprafetei de pedeapsa.

Acelasi Torres avea sa aduca egalarea pentru Barcelona dintr-o lovitura de la 11 metri acordata de centralul roman Istvan Kovacs (min.59).

Kovacs a avut nevoie de VAR pentru a vedea un hent cu varful degetelor.

Un 1-1 care lasa calificarea deschisa in returul de la Napoli, mai ales de cand regula golului in deplasare a fost anulata de UEFA.

Surpriza la Dortmund

Glasgow Rangers a furnizat surpriza serii de Europa League, invingand in deplasare Borussia Dortmund, cu un surprinzator 4-2.

Campioana Scotiei a avut 3-0 pe Signal Iduna Park, dupa reusitele lui Tavernier din penalty (min.38), Morelos (min.41) si Lundstram (min.49).

Borussia Dortmund a redus din diferenta prin englezul Bellingham (min.51), dar dupa doar trei minute autogolul lui Zagadou a ruinat orice tentativa a gazdelor de revenire.

Cu opt minute inaintea finalului, Dortmund a punctat prin Guerreiro stabilind scorul final, 2-4.

Alte rezultate

Sheriff Tiraspol – Braga 2-0

Zenit – Betis 2-3

Porto – Lazio 2-1

Atalanta – Olympiacos 2-1

Sevilla – Dinamo Zagreb 3-1

Leipzig – Real Sociedad 2-2.



Barcelona, doar 1-1 pe teren propriu cu Napoli | Victorie mare pentru Rangers la Dortmund