Europa League

Astra, Petrolul si CFR Cluj au aflat numele posibilelor adversare din turul 3 preliminar al Europa League

Onlinesport.ro a transmis live text de la ora 14:00 in aceasta pagina tragerea la sorti a meciurilor din turul 3 preliminar al Europa League. Astra Giurgiu este a treia si ultima formatie din Romania care intra in urna, dupa ce Petrolul Ploiesti si CFR Cluj au debutat deja in turul 2 preliminar al competitiei.

CFR Cluj, daca trece de FK Jagodina, intalneste invingatoarea dublei dintre Dinamo Minsk (BLR) si Myllykosken Pallo-47 (FIN). Dinamo Minsk a castigat prima mansa, pe teren propriu, cu 3-0. Clujenii au evitat o intalnire cu danezii de la Brondby, cel mai dificil adversar pe care sortii l-ar fi putut scoate in cale.

Astra Giurgiu intalneste in invingatoarea dublei dintre Kosice (Slovacia) si Slovan Liberec (Cehia) si a evitat astfel o confruntare cu spaniolii de la Real Sociedad. Slovan Liberec este favorita la calificare dupa ce s-a impus pe terenul lui Kosice in prima mansa, cu 1-0.

Petrolul Ploiesti va intalni Viktoria Plzen din Cehia daca trece de albaneii de la Flamurtari. Se putea chiar si mai rau pentru Petrolul, echipa lui Razvan Lucescu evitand puternicele formatii Dinamo Moscova si Young Boys Berna.

Meciurile turului 3 preliminar din Europa League sunt programate la 31 iulie (turul) si 7 august (returul). Cele 29 de echipe se califica in playoff unde se vor alatura celor 18 echipe calificate direct in acea faza a competitiei. La acestea se adauga si 15 echipe invinse in turul 3 preliminar al Champions League.

Petrolul este cu un pas in turul 3 dupa 2-0 in prima mansa, acasa, cu Flamurtari Vlore din Ucraina, iar CFR Cluj a remiza, scor 0-0, de asemenea pe teren propriu, cu sarbii de la FK Jagodina.



Astra, Petrolul si CFR Cluj au aflat numele posibilelor adversare din turul 3 preliminar al Europa League