Europa League

Avancronica meciului Sabail – Craiova

Sursă foto: https://www.facebook.com/UCVOficial/

Universitatea Craiova debuteaza in noul sezon al cupelor europene in Azerbaidjan contra formatiei Sabail, o adevarata necunoscuta pentru iubitorii fotbalului din tara noastra.

Vedeti aici cotele oferite de BAUMBET pentru Sabail - Craiova

Locul patru la finalul sezonului trecut, oltenii au prins cu sansa un loc in Europa League datorita castigarii Cupei Romaniei de catre Viitorul Constanta.

Pentru Universitatea Craiova, echipa revenita la denumirea istorica incepand cu vara acestui an, este a treia participare consecutiva in cupele europene de la revenirea in prim planul fotbalului romanesc.

Pana acum oltenii au avut de infruntat doua echipe de speriat si n-au avut nicio sansa de a emite pretentii cu AC Milan si Leipzig.

De aceasta data sortii le-au suras celor de la Craiova, Sabail fiind un adversar peste care Craiova n-are voie sa nu treaca.

In meciurile amicale disputate in presezon Universitatea Craiova n-a castigat niciun meci, ceea ce implica o anumita presiune asupra jucatorilor pregatiti de Corneliu Papura.

Sabail a incheiat sezonul precedent pe locul trei in prima liga din Azerbaidjan.

Meciul de la Baku va fi unul special si prin prisma faptului ca se disputa pe teren sintetic, o suprafata deloc pe placul jucatorilor din tara noastra.

Sabail n-a mai castigat un meci din 27 aprilie si a adunat de atunci cinci infrangeri si o remiza in toate intrecerile oficiale si amicale.

In 28 iunie gruparea azera a disputat un amical cu Academica Clinceni, nou-promovata in prima liga din Romania, remizand scor 0-0.

Meciul de la Baku va fi arbitrat de o brigada din Malta.



Avancronica meciului Sabail – Craiova