Europa League

Avancronica meciului Rennes - Arsenal

Sursă foto: https://twitter.com/SuburbanGooner/

Unul dintre cele mai asteptate dueluri programate, joi seara, in prima mansa a optimilor Europa League, le aduce fata in fata pe Rennes si Arsenal, aceasta din urma o favorita la castigarea trofeului.

Gruparea bretona a ajuns intre primele 16 echipe din Europa League dupa o dubla mansa cu Betis, calificarea fiind obtinuta in urma unei victorii (3-1) in deplasare.

In opt meciuri disputate pe teren propriu in cupe (interne sau europene) cei de la Rennes au pierdut o singura data si au obtinut nu mai putin de sase victorii. Singura remiza a fost acel 3-3 cu Betis in runda precedenta.

Vedeti aici cotele oferite de BAUMBET pentru Rennes - Arsenal

Jumatate din victoriile amintite mai sus au fost obtinute la limita, cu 2-1.

Arsenal s-a aratat vulnerabila in meciurile disputate in deplasare, primind gol in noua din ultimele zece meciuri pe teren strain, interval in care "tunarii" n-au obtinut decat doua victorii si trei remize.

Pentru Arsenal va fi a 25-a confruntare impotriva unei echipe din Hexagon, pana acum londonezii plecand neinvinsi de 12 ori din Franta. Opt victorii si patru remize a obtinut Arsenal in Hexagon.

O brigada din Slovacia cu Ivan Kruzliak la centru va imparti dreptatea la acest meci.Avancronica meciului Rennes - Arsenal