Europa League

Astra Giurgiu merge la Omonia obligata sa dea gol

Astra Giurgiu joaca joi seara un meci dificil, in Cipru, contra celor de la Omonia, in mansa secunda din Turul 2 preliminar al Ligii Europa. Dupa un 1-1 in tur, o partida in care giurgiuvenii meritau victoria, Astra se duce in deplasare avand sansa a doua si prospectul unei intalniri grele. Meciul are loc de la ora 20:00, live text pe onlinesport.ro.

Omonia este favorita la calificare, o echipa formata numai din jucatori straini, in majoritate portughezi si sud-americani. Astra a avut unul dintre cele mai slabe partide cu Omonia, in tur, avand si ghinion, iar acum poate spera ca va reusi un meci bun, in nota ultimelor luni de zile. In tur Astra a avut golul de 2-0 in picior, s-a opus bara, iar egalarea a venit rapid, dupa un corner, intr-un meci in care cipriotii au avut doua doua ocazii de gol si au fructificat una.

Revelatia campionatului trecut,este obligata sa  joace ofensiv si va trebui sa dea minim un gol pentru calificare, va trebui sa intoarca acel 1-1. "Nu trebuie sa riscam, dar de inscris trebuie sa inscriem", a spus Dinu Gheorghe.Un rezultat de egalitate este putin probabil in Cipru, partida avand cele mai mari sanse sa se incheie cu victoria uneia intre parti.

Omonia a plecat de la Bucuresti cu un 1-1, pentru prima oara cand nu a fost invinsa de o echipa pe teren romanesc. In reetur, Astra va avea de infruntat si galeria cipriota, una dintre cele mai vocale din zona. Presiunea suporterilor este cu doua taisuri, asa cum remarca si antrenorul Daniel Isaila: "Am mai vazut meciuri ale Omoniei, acasa, pe viu. Fanii sunt foarte pretentiosi si pun presiune pe propria echipa, daca nu joaca bine".

Daca ar trece de turul 2, Astra ar urma sa o intalneasca in turul al-III-lea preliminar pe invingatoarea dintre IFK Goteborg si AS Trencin.



Astra Giurgiu merge la Omonia obligata sa dea gol