Europa League

Antrenorul lui Osmanlispor: "Pentru Steaua meciul de joi va fi o finala"

Mustafa Akcay, antrenorul echipei Osmanlispor, a declarat ca se teme de Steaua inaintea meciului direct de joi seara si ca se asteapta ca Arena Nationala sa fie un vulcan.

“Ne asteapta un meci foarte greu. La inceputul grupei toata lumea vedea favorite Villarreal si Steaua. Noi am facut o figura frumoasa pana acum, dar stim puterea Stelei. Stim ca are suporteri infocati care vor umple stadionul, dar avem incredere in noi”, a spus Mustafa Akcay.
 
“Steaua vrea sa faca o figura frumoasa si vede meciul acesta ca iesirea din criza, in paranteza fie spus. Cu o victorie obtinuta Steaua are o sansa pentru a iesi din grupe”, a adaugat acesta.
 
Tehnicianul lui Osmanlispor a mai spus ca pentru el mai importante sunt meciurile din campionatul Turciei, dar ca priveste cu maxima concentrare la partida de joi seara.
 
“Nu vor fi foarte multe schimbari in echipa de maine, pentru ca avem foarte multi jucatori indisponibili. Avem si meciuri importante in campionat si trebuie sa ne gandim si la acele partide. Pentru mine sunt mai importante meciurile din campionatul Turciei”, a mai spus Mustafa Akcay.
 
Intrebat daca pozitia superioara din clasamentul grupei nu va genera o relaxare in randul jucatorilor de la Osmanlispor, Akcay a spus:
 
“Tinand cont de clasament pentru Steaua meciul de joi seara va fi ca o finala. Pentru noi va fi foarte greu, tinand ca Steaua joaca acasa si va avea o tactica mai ofensiva. Speram sa facem fata presiunii Stelei”.



Antrenorul lui Osmanlispor: "Pentru Steaua meciul de joi va fi o finala"