Europa League

Anderlecht salveaza remiza cu Manchester United. Un sut pe poarta, un gol

Sursă foto: twitter.com/rscanderlecht

Cu Nicolae Stanciu printre titulari si Alexandru Chipciu pe teren in partea secunda, Anderlecht Bruxelles a obtinut in extremis remiza in meciul cu Manchester United, scor 1-1, joi seara, in turul sferturilor de finala din Europa League.

Dupa o prima repriza dominata autoritar de gruparea engleza golul marcat de Henrikh Mkhytaryan din minutul 36 a venit oarecum asteptat.

Valencia a centrat din dreapta pentru reluarea lui Rashford, portarul Ruben a respins in fata si atacantul armean pe faza a reluat in poarta.

Pana la gol cei de la United au mai avut o bara prin Lingaard in minutul 17, in timp ce Anderlecht s-a aratat extrem de timida in faza ofensiva.

Stanciu, cel mai scump transfer din istoria lui Anderlecht, a avut o singura faza in care ar fi putut face diferenta. In minutul 47 la o lovitura libera din marginea careului cand a trimis peste poarta.

Chipciu a fost introdus in teren in minutul 58 in locul lui Bruno, in timp ce Stanciu i-a lasat sase minute mai tarziu locul lui Hanni.

Cu patru minute inaintea finalului gazdele au marcat la prima lor minge pe poarta. Obradovici a centrat din stanga pentru reluarea decisiva a lui Dendoncker de langa un Darmian care a strans prea tarziu.

Alte rezultate de joi seara:

Ajax Amsterdam - Schalke 2-0

Celta Vigo - Genk 3-2



Anderlecht salveaza remiza cu Manchester United. Un sut pe poarta, un gol