Europa League

AC Milan - Manchester United, meciul zilei in optimile Europa League

Sursă foto: twitter.com/

Confruntarea celor doua echipe se reia de la 1-1, rezultat inregistrat in mansa tur de pe Old Trafford.

Cotele meciului de pe San Siro sunt aici

Un rezultat smuls in extremis de milanezi prin reusita lui Simon Kjaer in prelungirile partidei. Golul gazdelor fusese marcat de Amad Diallo.

Prin golul marcat in deplasare Milan are prima sansa la calificarea in sferturi, dar la un asemenea nivel si dupa numele echipelor care se infrunta un avantaj fragil nu inseamna aproape nimic.

Milan a pierdut ultima partida din campionat inaintea duelului cu Manchester United, 0-1 cu Napoli chiar pe teren propriu.

O infrangere care indeparteaza aproape decisiv echipa lui Stefano Pioli de prima pozitie si de obiectivul castigarii campionatului la finalului sezonului.

Manchester United a castigat in campionat, 1-0, cu West Ham United si are un moral bun inaintea returului de pe San Siro.

Un amanunt deloc de neglijat si care ar putea face diferenta joi seara este revenirea lui Zlatan Ibrahimovic in tabara milaneza.

Atacantul suedez si-a reluat antrenamentele in saptamana in care a anuntat revenirea in nationala Suediei dupa cinci ani de absenta.

Manchester United este neinvinsa in 24 din ultimele 26 de meciuri disputate in Europa League.

Milan a castigat patru din cele cinci meciuri disputate pe teren propriu contra lui Manchester United.

Cu toate acestea, trupa engleza n-a pierdut in ultimele cinci partide cu AC Milan in toate competitiile.

Apararea lui Milan a aratat fragilitate, echipa italiana primind gol in opt din ultimele noua meciuri pe teren propriu in cupele europene.

In afara lui Zlatan Ibrahimovic un alt jucator de luat in calcul pentru lista marcatorilor este portughezul Bruno Fernandes. Jucatorul lui United a marcat sapte goluri in ultimele sapte meciuri din Europa League.

Echipele probabile

AC Milan: Donnarumma; Dalot, Kjaer, Tomori, Theo; Kessie, Tonali; Saelemaekers, Calhanogly, Krunic; Ibrahimovic.

Manchester United: Henderson; Wan-Bissaka, Lindelof, Maguire, Shaw; McTominay, Fred; James, Fernandes, Rashford; Greenwood.



AC Milan - Manchester United, meciul zilei in optimile Europa League