EURO 2020

Tara Galilor – Turcia sau meciul in care turcii isi joaca practic viitorul la EURO 2020

Sursă foto: https://twitter.com/Cymru/

Pe stadionul Olimpic din Baku echipa Turciei se va simti ca acasa in confruntarea cu Tara Galilor, a doua pentru galezi in Azerbaidjan dupa 1-1 cu Elvetia.

Cotele oferite de CASA Pariurilor
Tara Galilor – 2.70 | Egal – 3.05 | Turcia – 3.05

Turcia a pierdut fara drept de apel intalnirea cu Italia (0-3) si practic meciul cu Tara Galilor e unul de totul sau nimic pentru echipa Senol Gunes.

Cel putin 30.000 de spectatori sunt asteptati la meciul de miercuri seara, dupa ce partida galezilor cu Elvetia a oferit cea mai redusa asistenta de la acest Campionat European.

“Vreau sa le multumesc azerilor. Sunt prietenii si fratii nostri. Inca de cand am ajuns aici am simtit asta. In Italia am fost suta la suta in deplasare, dar in acest meci vom fi acasa si se va simti”, a declarat Burak Yilmaz, atacantul numarul unu al Turciei.

La randul sau, selectionerul Senol Gunes descrie meciul cu Tara Galilor drept o “finala” pentru echipa lui.

Ambele formatii se prezinta in efectiv complet, fara vreo indisponibilitate.

Ultima oara Tara Galilor si Turcia s-au intalnit in 1997, cand turcii au castigat la Istanbul un meci de calificare la Cupa Mondiala, cu 6-4.

Tara Galilor a marcat in sase din cele sapte meciuri disputate pana acum la Campionatul European, semifinala pierduta cu Portugalia in 2016, scor 0-2.

Turcia are cea mai mica medie de varsta la acest EURO 2020, 24 de ani si 352 de zile.

Echipele probabile

Tara Galilor: Ward, Williams, Rodon, Mepham, Davies, Allen, Ampadu, Bale, Ramsey, James, Moore.

Turcia: Cakir, Celik, Kabak, Soyuncu, Meras, Yoksulu, Calhanoglu, Tufan, Under, Yazici, Yilmaz.

Meciul este arbitrat de o brigada din Portugalia, cu Artur Dias la centru.Tara Galilor – Turcia sau meciul in care turcii isi joaca practic viitorul la EURO 2020