Fotbal

Egalul nimanui intre CFR Cluj si Pandurii

CFR Cluj a terminat la egalitate, scor 1-1, partida de pe teren propriu cu Pandurii Targu Jiu, fortandu-i probabil pe sefii din Gruia cauta deja solutii pe banca tehnica. Formatia antrenata de Petre Grigoras a avut o prima repriza buna, insa s-a stins pe parcurs, permitandu-i lui Eric sa restabileasca egalitatea pe tabela. Cadu a deschis scorul din penalti.

Ca si in etapa precedenta, cu Dinamo, gorjenii au inceput prost meciul de la Cluj, cu gol primit devreme, dupa ce Erico l-a agatat in careu pe Florin Costea, iar Cadu a transformat de la punctul cu var (1-0).

Ultimele cinci minute ale primei parti aveau sa aduca alte trei faze notabile, dupa cum urmeaza: in minutul 39, Nicoara a trimis puternic din afara careului, iar Mario Felgueiras a respins cu pretul unui corner, pentru ca Maah si Ogbu sa se dea cap in cap, cinci minute mai tarziu, intr-o situatie care anunta desprinderea.

Florin Costea nu a fost mai precis la finalizare, in minutul 45, cand a trimis cu capul la o palma peste transversala portii aparate de Razvan Stanca.

Eric a readus-o in meci pe Pandurii in minutul 58, impingand in plasa un balon deviat neinspirat de Mario Felgueiras.

Cinci minute mai tarziu, portarul CFR-ului si-a rascumparat greseala intr-o situatie iminenta de gol, nefructificata de catre chilianul Diego Rubio.

CFR: Felgueiras - Hora, Cadu, Piccolo, Camora - Obiora (Muniru 66'), Djokovic (Gabionetta 81') - Maah, Rui Pedro (Cl. Voiculet 35'), Costea - Ogbu

Rezerve: Amadio, Rada, Sepsi, Voiculet, Sulley, Batin, Gabionetta

Pandurii: Stanca - Pleasca (Nicoara 28'), Erico, Christou, Momcilovic - Anton (Cristea 72'), Breeveld - Buleica, Eric, Ciucur - Matulevicius (Rubio 55')

Rezerve: Mingote, Mamele, Bohale, Cristea, Distefano, Nicoara, Rubio Diego

Arbitru: Ovidiu Hategan

Cartonase galbene: Rui Pedro 19', Djokovic 59', Hora 64', Muniru 77'/ Erico 12', Buleica 29', Nicoara 39', P. Anton 47', Rubio 60', Cristea 74'

Cartonase rosii: -



Egalul nimanui intre CFR Cluj si Pandurii