Echipa Nationala

Suporterii maghiari pun pe jar National Arena

Suporterii maghiari care vor veni la meciul Romania - Ungaria din preliminariile EURO 2016, pe Stadionul National, pregatesc o "atmosfera" speciala deloc pe placul fanilor romani.

Sustinatorii Ungariei de pe National Arena vor deschide la un moment dat un steag urias al tarii lor. Acesta se va intinde pe tot perimetrul sectorului de tribuna alocat.

Gestul nu va trece neobservat si, cu siguranta, vor iesi scantei.

La meciul anterior jucat la Bucuresti cu Ungaria, in preliminariile CM 2014, spectatorii romani prezenti pe stadion au huiduit copios imnul maghiar, iar acesta nici nu s-a auzit atunci cand a fost intonat. Ungurii nu au ramas datori. La imnul Romaniei s-au intors cu spatele, cu pumnii incrucisati in aer, intr-o fronda totala.

Insa, totul incepusemai devreme. Fanii din tara vecina si prietena se batusera cu romanii in Gara de Nord, iar pe drumul spre stadion au devastat si un autobuz. La stadion s-au imbatat pe capete inainte de meci, astfel ca in timpul partidei au fost extrem de apatici. Si au fost si alte incidente, le puteti gasi aici, asa cum s-au petrecut inainte de meciul din 2013.

Meciul Romania - Ungaria este live pe siteul onlinesport.ro, sambata, 11 octombrie, de la ora 19:00.



Suporterii maghiari pun pe jar National Arena