Echipa Nationala

Se vede fum alb peste Casa Fotbalului. Avem selectioner?!

Semnalele cu fum dinspre Casa Fotbalului devin tot mai clare in asteptarea anuntului oficial in privinta noului selectioner al Romaniei.

Mirel Radoi a fost propunerea Comisiei Tehnice a FRF pentru presedintele Razvan Burleanu, iar selectionerul de la tineret are toate sansele sa fie instalat oficial, marti, dupa sedinta Comitetului Executiv.

"Ma bucur pentru Mirel, este cea mai plauzibila optiune in momentul acesta. Cunoaste foarte bine jucatorii, a condus nationala U21 pentru prima data in semifinalele unui Campionat European. Inainte echipa de tineret avea o mediocritate foarte mare. Are potential, este foarte bine pregatit si sper sa califice nationala la EURO 2020. Copilul a fost numarul unu, in sufletul tuturor care au votat.

Nicolae Dica, secund la nationala

"Speram ca Mirel Radoi sa devina un mare antrenor si sa-i calce pe urme lui Mircea Lucescu. Am luat in calcul modul cum a lucrat el la U21, cum si-a prezentat problemele in Comisia Tehnica. Pe mine unul m-a impresionat. A fost foarte usor sa-l alegem pe Mirel in detrimentul domnului Lucescu si a altora care sunt sub contract la cluburi. Era greu sa-i platim financiar. Eu sunt fericit. Sper sa-si aleaga secunzii de care are nevoie", a spus Jean Vladoiu, membru in Comisia Tehnica a FRF, la Pro x.



Se vede fum alb peste Casa Fotbalului. Avem selectioner?!